.. met hout naar biobased en circulair, mei 2017

 

Lancering Hout in de GWWPERSBERICHT
Reuring in de gww door actie houtsector
Lancering Actieplan Hout in de gww en www.houtindegww.nl door Centrum Hout

Almere, 11 mei 2017 - Het slaan van een damwand markeerde vandaag, donderdag 11 mei, de start van een reeks activiteiten gericht op de kennisversterking rond (hard)hout in de gww. 12 leden van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) zetten onder leiding van het Centrum Hout gezamenlijk in op het verbeteren van de positie van houttoepassingen in de waterbouw.
 
Lees meer ...

 

Gratis kennissessies over hout voor ingenieursbureaus
Korte kennissessies Hout in de gww op locatie - gratis, nuttig, maar niet vrijblijvend

Ingenieursbureaus kunnen zich vanaf heden inschrijven voor korte en gratis kennissessies. Tijdens deze lunchlezingen op locatie worden inspecteurs, bestekschrijvers, projectleiders en constructeurs in kort tijdstek bijgespijkerd over de laatste ontwikkelingen rond hout en houttoepassingen.
 
Lees meer ...

 

Dijkstoelen Lauwersoog FSC 100% okan
Project van de maand: Dijkstoelen Lauwersoog - FSC 100% Okan
 

In het kader van het project 'Lauwersom' worden in Lauwersoog (gemeente De Marne - provincie Groningen) 4 bijzondere uitkijkpunten gerealiseerd. Deze uitkijkpunten worden onderdeel van een netwerk van recreatieve fiets- en wandelpaden waarbij de beleving van het gebied centraal staat.
 
Lees meer ...

 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief naar aanleiding van uw contact met Centrum Hout of een van de partners van Hout in de GWW. Als u onze nieuwsbrief liever niet meer ontvangt, kunt u zicht met onderstaande link afmelden.