Nieuws overzicht

Circulaire Brug

Dat hout uitstekend past in de circulaire economie bewijst ook het initiatief van Gemeente Westervoort in samenwerking met architectenbureau Arc2 en Meerdink bruggen te Winterswijk.

FSC campagne

FSC Nederland wijst opdrachtgevers op (missen van) kansen
FSC Nederland is een nationale campagne gestart waarin zij een oproep doet aan alle beleidsmakers, projectontwikkelaars, architecten, adviseurs, aannemers en consumenten van Nederland: kies voor hout en red daarmee het woud.

In de week van FSC® Friday lanceert FSC Nederland samen met haar partners de nationale campagne ‘Kies voor hout, red het woud’. Deze boodschap lijkt een tegenstelling, maar is het niet.

De waaierdeuren in de Noordersluis zijn gemaakt naar het eeuwenoude ontwerp dat Jan Blanken ooit maakte voor de Hollandse waterlinie; een cruciaal onderdeel van het inundatiesysteem van het rivierpoldergebied tussen Lek en Waal.

Lunchlezing Westenberg

Eerste lunchlezing verzorgd bij Ingenieursbureau Westenberg Civiele Kunstwerken.

Lancering Hout in de GWW

PERSBERICHT Reuring in de gww door actie houtsectorLancering Actieplan Hout in de gww en www.houtindegww.nl door Centrum Hout

Korte kennissessies Hout in de gww op locatie - gratis, nuttig, maar niet vrijblijvend

De Nederlandse overheid heeft met meerdere Nederlandse bedrijfssectoren een IMVO-convenant afgelsoten. IMVO staat voor Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Parkeergarage in Brussel

Voor het universitair ziekenhuis Saint-Luc in Brussel is een parkeergarage ontworpen voor het personeel met een capaciteit van bijna 1.000 auto's. 

Russische ijsbaan

Margot Krasojevic Architecture ontwierp een ijsbaan met openluchtbioscoop en geothermische spa. Het sport- en wellnesscentrum wordt deels omsloten door een schaatschoreografie in ceder. 

Pagina's