{{ showmenu }}

Verdiepingssessie 'Hoe gaan Biobased en Circulair samen?' - 29 oktober 2021 | Almere

Op 29 oktober van 9.30 tot 11.30 vindt er een real life werksessie plaats op de Floriade in Almere vanuit het traject ‘Hout in de GWW’. Het thema van deze sessie is ‘Biobased en Circulariteit’. Er vindt ook een houten bruggen expo plaats die in samenwerking met PIANOo en de Bruggencampus georganiseerd wordt.

Ter voorbereiding vraagt de organisatie u aan te geven welke breakout sessie voor u het meest interessant vindt en of u een casus zou willen inbrengen. Meer informatie…

Achtergrond

Hout en andere biobased materialen spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van de Nederlandse infrastructuur. Verschillende partijen hebben daarom het traject ‘Hout in de GWW’ opgezet, met als doel om samen te werken aan een leidraad voor houten toepassingen in de bebouwde omgeving, zodat er kan worden opgeschaald naar een biobased en circulaire economie.

Vanuit het actieplan ‘Hout in de GWW’ is partner Centrum Hout als medeoprichter, inhoudelijk betrokken bij dit traject. Het traject richt zich op het wegnemen van bottlenecks van opdrachtgevers binnen overheden en waterschappen. Om dit te bereiken worden er sinds 2021 verdiepingssessies gehouden.